Det bästa sättet att hålla jämna steg med en wellness rutin när du reser är genom att packa några väsentligheter. Du behöver följande: – en tandborste och tandkräm – en hårborste – Hand sanitizer, antibakteriella våtservetter eller gel, ansiktsfuktighetskräm och solskyddsmedel. Dessa objekt är alla lätta och kan enkelt packas i din carry-on väska för att säkerställa att du har vad du behöver för dig själv och andra under din resa. Det spelar ingen roll om du ska på semester eller bara besöka familjen för helgen. Det är viktigt att ta hand om dig själv medan hemifrån för att hålla sig frisk på språng! InstaSkincare guidar dig genom det!

Flyg / Resa Funktioner
På planet förlorar huden snabbt fukt och långvarig aktiv vård blir nödvändig. Det bästa alternativet är att återfuka händerna på händerna en timme före avgång för att förbereda den för torr luft ombord. Du kan applicera en vårdkräm under flygningen efter behov – mini-formatprodukter är idealiska för detta ändamål. Om flygningen tar många timmar, bör krämens mångfald ökas.

När du reser med bil eller tåg används ofta rengöringsdukar, antibakteriella geler med alkohol. Dessa är utmärkta ersättningar för regelbunden handtvätt och neutralisera bakterier men kan torka huden. Därför är det efter varje rengöring värt att använda en handkräm (närande, regenererande). Vårdmedlet kan återställa lipidbarriären och skydda händerna från den obehagliga känslan av täthet och torrhet.

Vad Tar?
Ett klokt val av resemedel kommer att lösa många problem under din semester. När du fyller i en kosmetisk väska är det viktigt att ta allt du behöver men inte bära extra Last (eftersom de har regler för att begränsa bagagevikten). Huvudkraften är att sätta multifunktionella verktyg i en resväska i ett bekvämt format.

Multifunktionalitet spelar en viktig roll för resenären. Ju mer värdefulla funktioner vårdande produkten utför, desto färre flaskor i resväskan. I olika resor (särskilt i heta länder) är händerna på händerna i trängande behov av snabb återhämtning efter en solig strand, havsvatten och simbassänger.

När du packar, tänk inte bara på ditt ansikte och dess friskhet under flygningen utan också på din kropp. Solskyddsmedel ska vara i din sminkväska även om du är på skidresa, är body moisturizer ett måste och läppbalsam, nagelolja och handkräm är saker som inte ens är värda att nämna.

Under långa resor utelämnar marknadsföringsmaterial, huden påverkas negativt av damm och fyllighet, temperaturförändringar, luftkonditionering i transport, och en längre vistelse utan tillgång till vatten. Allt detta måste förutses när du packar din ”resenärens handväska” på vägen. Den ska vara tillräckligt liten för att passa i din väska om du reser med flyg. Det rekommenderas att lägga det i denna väska:

En liten behållare (20-30 ml) med mjölk för tvätt. Det är bättre att välja mjölk för känslig hud;
Tonic, även i en behållare på 20-30 ml. Använd inte toners som innehåller syror eller alkoholer. Välj en allergivänlig toner för känslig hud;
bomullstuss;
Cream för huden runt ögonen i en liten flaska;
Moisturizing ansiktskräm, även i en behållare med 20-30 ml;
Liten närande ansiktsmask;
Nagelbandsolja;
Handkräm;
Läppbalsam;
En liten tandborste;
En liten flaska tandkräm;
Tandtråd.
Du kan också ta termiskt vatten med dig; vissa tillverkare producerar termiskt vatten i små behållare.

Hur tar man hand om ditt ansikte när du reser?
Reflektera över din hud. Därför, innan du går ombord eller redan ombord, torka ansiktet flera gånger med mjölk. Gnid sedan din hud med toner. Applicera en kräm under ögonen (på planet, helst applicerat i ett tjockt lager) och ansiktsgrädde. Du bör också använda nagelolja och handkräm.

Du kan göra detsamma om du reser med bil och inte har tillgång till vatten och din hud behöver rengöras. Även om du gick ut på landsbygden i tält i några dagar och inte hade möjlighet att tvätta korrekt, kan du ta hand om ditt ansikte enligt samma schema. Om du reser till sjöss eller åka skidor i bergen på sommaren, kommer en närande ansiktsmask och läppbalsam att göra tricket.

Det är viktigt att överväga att vården ska vara noggrannare om du använder kosmetika. Sova med smink i ansiktet rekommenderas inte. Därför får du på ett plan eller annan transport (och på vägen sover människor ofta), det är bättre att tvätta av kosmetiken med mjölk och tonic och applicera grädden på ansiktet och under ögonen. Efter flygningen är det bättre att sätta på smink, tvätta ansiktet med brygga och applicera foundation om du behöver vara på parad från vägen. Det är också viktigt att komma ihåg att sminken måste tvättas av var 12: e timme.

Ska Jag Använda Våtservetter?
Många använder våtservetter på vägen. Det är dock inte rekommenderat att använda våtservetter för ansiktets hud, endast för kroppshygien. De tvättar inte kosmetika, och de kan ofta innehålla alkohol och andra skadliga ämnen. Använd våtservetter.

Drick Mer Vatten Under Din Resa!
När du återvänder från en resa, demontera inte ” resväskan.”Du kan ta med dig till badhuset, bastun, poolen, på affärsresa eller om du besöker med övernattning.

Wrap Upp
Som vi har lärt oss är det viktigt att ta hand om vår hud medan du reser. Med dessa tips och tricks i åtanke kan du njuta av dina resor utan att oroa dig för hudens tillstånd! Vi hoppas att detta blogginlägg var till hjälp för dig att lära dig att ta väl hand om din hud under resan. Om det inte var, vänligen nå ut för att hjälpa till med några frågor eller kommentarer du kan ha. Ha en bra dag!