”Sex Education” är en brittisk Netflix-serie som öppet och ovarnished adresserar den olika sexuella uppvakningen på en skola, men också vuxna problem med att hantera kärlek och sex. Detta gör den förmodade tonårsserien minst lika spännande för föräldrarna.

Den första scenen i den tredje säsongen är kanske den största och mest avslöjande som någonsin har sett på Netflix och visar huvudpersonerna att ha sex i alla möjliga varianter och sätt.

”Sexualundervisning” är sexualundervisning i den mest underhållande formen och upplyser inte bara om barns framväxt utan också om olika preferenser och orienteringar och de problem som uppstår av detta i en heteronormativ Värld. Oavsett om hetero, homo, bi, icke-binär eller sex med funktionshindrade, är den stora prestationen av denna serie inte att dölja någonting och att visa sex i all sin mångfald.

Under den tredje säsongen kommer en ny ung rektor till skolan och börjar gradvis vända allt, vilket inte alla elever är överens med.

Samtidigt förbereder eleverna en ny musikal och sjunger” Fuck the Pain Away ”av Peaches, som släppte låten 2000 på hennes debutalbum” The Teaches of Peaches ” på Berlin indie-etiketten kitty-yo och till vilken ett monument nu uppförs i serien.