Är du förvirrad om hur man får en medicinsk marijuana recept i Texas? Tja, processen är inte så komplicerad som det kan tyckas. Nedan är en steg-för-steg guide som hjälper dig att få en marijuana recept i Texas.

Är Medicinsk Marijuana Lagligt i Texas?
Av alla andra stater i Amerika, Texas har de flesta restriktioner för marijuana användning. Marijuana är olagligt för rekreationsändamål, och medicinsk användning är endast tillåten under vissa förutsättningar. En registrerad läkare kan ordinera 0.5% THC till patienter som har ett kvalificerat medicinskt tillstånd som autism, ALS och epilepsi. För att tillåta denna begränsade användning antogs Texas Compassionate Use Act 2015 om användningen av medicinsk marijuana.

Texas Medkännande Användning Act
Texas Compassionate Use Act antogs 2015 för att göra det möjligt för kvalificerade läkare att ordinera låg THC cannabis till patienter som har ett medicinskt tillstånd som nämns i listan godkänd enligt lag. Det finns cirka 200 medicinska tillstånd som ingår i listan över kvalificerade villkor, enligt telemedmj.com. – herr talman!

Steg-för-steg Guide till att få medicinsk Marijuana i Texas
Vet kriterierna för att kvalificera sig för medicinsk Marijuana
Det finns kvalifikationskriterier som används för att bestämma vilka patienter som får ordineras marijuana, och vilka inte är. Du kommer att få ett läkemedel marijuana recept i Texas endast om:

Du är Texas bosatt.
Du har ett kvalificerat medicinskt tillstånd.
Den förskrivande läkaren är registrerad hos Curt (Compassionate Use Registry of Texas).
”Hitta en läkare”
När du har funnit att du har ett kvalificerat medicinskt tillstånd, är du i stånd att hitta en läkare som kan ordinera dig medicinsk marijuana.

Det finns många tjänster tillgängliga online som hjälper dig att få kontakt med en läkare som är en specialiserad och registrerad läkare för medicinska marijuana ändamål, så detta kan vara en bra tjänst att använda om du inte känner till en lokal läkare. Om du för närvarande har en läkare och du vill att läkaren ska ordinera dig låg THC cannabis då, ringa upp dem för att se om de får förskriva. Om inte, måste du hitta en ny läkare att använda.

Få ett möte och prata med din läkare
Ställ in ett möte efter att ha hittat en lämplig läkare. Du kommer att ha två alternativ; det första alternativet är att använda en telemedicin tjänst, och det andra alternativet är att ha ett kontorsbesök. Oavsett vilket alternativ du väljer, se till att du ställer några frågor du har i åtanke om denna behandling. Efter kontrollen kommer din läkare att skicka ditt recept elektroniskt till medkännande Användningsregistret.

Fyll i receptet
Därefter Ring en lokal dispensär för att slutföra ditt recept. Som patient måste du meddela marijuanadispensaren att din läkare har lagt till ditt recept i systemet. Medicinsk marijuana kommer i olika former som i sprayer, pastiller och tinkturer. De finns också i många olika smaker. Du kan välja vilken form eller smak som helst enligt din läkares råd eller dina önskemål. När du har gjort detta kan du sedan hämta dina läkemedel från apoteket, eller få dem levererade till ditt hem – vad du än föredrar!