Varje blogg måste vara värd. Detta ger det en fysisk närvaro på webben. Det är ett intressant koncept med tanke på att webben inte är en fysisk sak. Men det är det enklaste sättet att förstå vad värd gör.

Det finns flera olika typer av hosting alternativ. Den vanligaste är delad webbhotell. Detta används av många mindre webbplatser eftersom det är kostnadseffektivt. Nackdelen är att serverutrymmet delas med andra webbplatser, desto större är antalet webbplatser desto långsammare är din webbplats sannolikt.

Andra alternativ inkluderar dedikerade webbhotell servrar. Dessa är när en server är tillägnad bara din webbplats. Detta är ett dyrare alternativ men det ger dig mer kontroll och är osannolikt att drabbas av en avmattning. Båda dessa alternativ är tillgängliga från WordPress. Men innan du förbinder dig till en typ, bör du bättre förstå om WordPress är rätt alternativ för din blogg.

Det är en bra idé att prata med experterna, till exempel den bästa WordPress hosting Australien detta kommer att hjälpa dig att förstå de olika alternativ som finns och skillnaderna mellan WordPress hosting och webbhotell.

Den goda nyheten är att du vanligtvis inte behöver WordPress-specifik värd för att starta din blogg webbplats eller köra det framgångsrikt.

Vad Är WordPress Specifik Hosting?

WordPress-specifik hosting innebär effektivt en webbhotell som är konfigurerad för att arbeta med WordPress. Detta är vad många hosting tjänster erbjuder som de inser att WordPress dominerar hosting marknaden. Paketet de erbjuder ger dig en plats att parkera din webbplats. Det kommer också att innehålla specifika tillägg eller plugins som är utformade för att fungera med WordPress och förbättra funktionerna på din webbplats.

Naturligtvis återspeglas alla extrafunktioner som erbjuds i det pris du betalar för din webbhotell. Din grundläggande WordPress hosting ger dig en plats att lagra din webbplats och tillåta människor att komma åt den. De mer avancerade versionerna kommer att ha plugins som gör det lättare att hålla din webbplats igång smidigt. Det kan till exempel erbjuda ökat PHP-minne eller ytterligare funktioner som PHP 7 och SEO-spårning.

Du kommer också sannolikt att få tillgång till teman och även automatiska uppdateringar för att säkerställa att du alltid har den bästa möjliga platsen att erbjuda dina besökare.

WordPress specifik hosting erbjuder ett antal fördelar:

Förutsägbarhet
När hosting är speciellt utformad för WordPress användning är förutsägbar, vilket gör det mycket lättare för Internetleverantörer att se till att du har den bandbredd du behöver. I själva verket säkerställer detta att din webbplats körs smidigt hela tiden.

Prestanda
Även om det inte finns någon garanti för snabbare laddningstider, det faktum att du använder WordPress-specifik hosting innebär att du har en server avsedd för WordPress. Detta kan bidra till att öka prestanda och se till att dina sidor laddas snabbare.

Säkerhet
Säkerhet är exceptionellt viktigt på webben, Det finns alltid hackare som försöker hitta och utnyttja svaga punkter. Men när du har en dedikerad WordPress hosting server de kommer att vara bättre inriktad på att ta itu med WordPress Hot, hjälper till att hålla din webbplats säker.

användarvänlighet
Det råder ingen tvekan om att WordPress är lätt att använda. Allt du behöver göra är att följa guiden och skapa din webbsida. Tilläggen och plugins är redan där och godkända, så att du enkelt kan skapa en webbplats och börja använda den. Eftersom det är alla orienterade på WordPress hittar du webbplatsen integreras sömlöst med din valda extramaterial och är lätt att göra attraktiva.

Allt du behöver göra är att se till att folk vet om det.

webbhotell

Webbhotell är när du väljer en server för att vara värd för din webbplats, men servern har inte specifika band till WordPress och är inte inställd för att arbeta specifikt med WordPress. Denna typ av hosting är mycket populär eftersom det finns gott om alternativ till WordPress. Om du inte använder WordPress för att skapa din webbplats behöver du inte ha en WordPress – specifik server.

Det bör noteras att det kan vara billigare att använda en webbhotell eftersom de helt enkelt kommer att erbjuda grunderna och lämnar dig att skapa allt annat. Naturligtvis finns det fortfarande plugins och tillägg som kan användas för att skapa teman etc.

Beslut mellan de två

Det enkla svaret är att det är lättare att skapa din webbplats med en WordPress-specifik webbhotell om du använder WordPress. Men om du inte har för avsikt att använda WordPress är det osannolikt att du kommer att dra nytta av alla Word Press orienterade funktioner som WordPress-specifika hostingtjänster erbjuder.

I det här fallet är du bättre med webbhotell. Det bör noteras att webbhotell i allmänhet är billigare än WordPress-specifik hosting.

Även om du använder en WordPress-webbplats behöver du inte välja WordPress-specifik hosting. Men du bör notera att det gör flera saker enklare:

Säkerhet
Säkerhetsrisker finns i överflöd på internet och du måste vidta alla förnuftiga försiktighetsåtgärder för att förhindra att de attackerar din server. Den goda nyheten är att när du använder en WordPress webbhotell med en WordPress webbplats, säkerhet är en nyckelfokus och du kommer att få bästa möjliga skyddsnivå.

Underhåll
Underhåll är också en viktig del av din webbplats. Med hjälp av en specifik webbhotell innebär allt underhåll kan ske automatiskt bakom kulisserna. Du behöver inte göra nåt. Det är en riktig bonus.

Slutliga Tankar

Om du är ny på webbplatser är WordPress ett bra alternativ, liksom en specifik värdlösning. Du bör dock spara en stund att överväga hur mycket trafik du tror att du kommer att få. Ju högre volym desto mindre sannolikt är det att din WordPress-specifik webbhotell kommer att kunna hantera eftersom den använder delade servrar.

Att hålla det enkelt och lätt att förstå innebär att använda WordPress-specifik hosting. Men, du kommer att ha mer kontroll över en webbhotell och kan känna att detta är det bättre alternativet på lång sikt. Hur som helst, ta din tid att välja för att göra det bästa beslutet för dig och ditt företag.