Den mycket smittsamma delta-varianten är definitivt en påminnelse för amerikaner att maskera igen oavsett deras coronavirusvaccinationsstatus. Den nya varianten har resulterat i ett ökat antal infektioner och sjukhusvistelser och det är ännu viktigare nu att anta så många förebyggande åtgärder som möjligt. Det är dags att få ovaccinerade personer vaccinerade och använda högkvalitativa ansiktsbeläggningar för att undvika risken för genombrottsinfektioner. N95 respiratorer och kirurgiska masker båda kvalificerar sig för att vara ett effektivt försvar mot COVID-19 Så länge de passar ordentligt. N95 respiratormasker kan ha ett ben upp på kirurgiska masker men det finns flera andra skäl att driva dig för att använda de kirurgiska oftare.

Medicinsk leverans Alla är en plattform med det bästa urvalet av alla typer av N95 ansiktsmasker gjorda i USA. De har tillbehör för personlig vård och fitness till rimliga priser för att underlätta kunder på bästa möjliga sätt. NIOSH godkända N95 respiratorer och engångs kirurgiska masker kommer från välrenommerade varumärken i USA för att säkerställa kundens säkerhet. Medical Supply alla är övertygade om att främja amerikanska tillverkare kommer att ge mer affärer i landet för att övervinna behovet av utländska PPE-leveranser. Online detaljhandelsplattformen jämnar köpprocessen och uppmuntrar köpare att använda högkvalitativa PPE-produkter för allas säkerhet.

Sakta ner den snabba Spridningsvarianten
COVID-19 dominerar världen med sin delta-stam igen efter att ha visat en brant nedgång. De stigande fallen är en väckarklocka till ovaccinerade människor och vaccinerade som tänker på att försumma försiktighetsåtgärder. Den nya varianten sägs vara mycket kraftfullare än de tidigare stammarna som kan bli värre om fler människor förblir ovaccinerade. Den alarmerande situationen över hela världen har övertygat vaccinerade människor att vidta så många försiktighetsåtgärder som möjligt för att sakta ner spridningen av smittsam sjukdom. Bär en N95 respirator mask eller kirurgisk mask är nödvändigt för att hålla alla säkra som vi behöver för att stoppa detta virus från att bli pandemin av ovaccinerade människor

Maximera effektiviteten av vaccinet
Vaccinerna har visat sig vara effektiva mot tidigare stammar av coronavirus men deltavarianten har försökt att driva gränserna bortom. Det kan finnas en dramatisk minskning av delta-variantfall om antalet vaccinerade personer ökar betydligt, eftersom variantstammen inte längre kommer att kunna dominera immunsystemet så lätt. Att bära en ansiktsmask skyddar kroppen ytterligare från att andas in den mycket överförbara varianten för att maximera effektiviteten av vaccinet. Dessutom minskar svårighetsgraden av sjukdomen i slutändan när människor antar effektiva PPEs som en del av normal rutin. Disponibel ansiktsmask tillverkad i USA är lätt tillgängliga till ett överkomligt pris för att stoppa delta variant fall från att sprida sig så snabbt som också kan användas för att uppgradera N95 respirator masker.

Uppgradera N95 Respirator Masker
Tänk på de långa symptomen på coronavirus, det är viktigt att uppgradera nuvarande försiktighetsåtgärder och undvika att bli smittade helt och hållet. Det säkraste att göra är att använda en engångs kirurgisk mask över en N95 andningsmask för att maximera effektiviteten hos båda maskerna. En N95 respirator passar ordentligt och filtrerar minst 95% av partiklarna i miljön medan en kirurgisk mask bärs över det sparar den inre masken för fler användningsområden. Dubbelmaskeringstekniken är det säkraste att göra i en miljö med hög risk för virusöverföring. Det inre lagret av premiumkvalitet och lite dyrare N95-masker kan vara längre för att bli ett ultimat val för de flesta ställen.