Fler och fler varumärken använder cool musik istället för att babbla i sina tv-reklamfilmer. Speciellt märken som Samsung, Vodafone, Apple och Deutsche Telekom använder ofta musik för att locka nya kunder. Detta gör vissa kommersiella raster mer underhållande än TV-programmet. Vi kommer att visa dig vilka låtar som för närvarande kan höras i reklam.

”I Need Your Lovin’ Like the Sunshine”: Vodafone satsar återigen på en nyinspelad coverversion av en klassiker. ”Alla har att Lära sig Ibland” var en hit med det Brittiska bandet The Korgis 1980. Låten var tydligen åter inspelad för reklam, tolken är inte känd för oss. Vi ser fram emot att få era kommentarer.

Låten blev en internationell hit igen under 2000 med en remix av två tyska tillverkare Marc Romboy och Klaus Derichs.

Sång: Ace – Hur Länge Har Detta Pågått)

Reklam: Amazon Prime Video

För närvarande slår Amazon trumman kraftigt för sin videostreamingtjänst, som alltmer överträffar Netflix med förstklassiga serier och filmer. Den nya TV-platsen åtföljs av en 70-tals mjuk Rockklassiker av det brittiska bandet Ace, vars enda hit var den här låten från 1974. Sångerskan/pianisten Paul Carrack senare blev känd som frontman Mike & The Mechanics.

Sång: Nat King Cole – Leende
Reklam: Amazon Prime

Streamingtjänsten Amazon Prime bygger på uppvärmning av nostalgi vid den gemensamma TV-lägerelden och spelar låten ”Smile” av jazz legend Nat King Cole under kanalens motto: ”varje leende berättar en historia”. Dessutom kan du se film-och seriescener från framgångsrika filmer som” Borat Anschluss Moviefilm”,” Indiana Jones”,” Sagan om Ringen ”eller” Forrest Gump ”samt” Fleabag”,” The Boys ”och”Star Trek”.

Sång: Marvin Gaye-Sexuell Helande
Annons: Wrigleys Extra

I den kommersiella sitter ett uttråkat distanserat par bredvid varandra:” läkning ” av förhållandet tas över av det erbjudna paketet med Wrigleys tuggummi och de två kommer synligt närmare i slutet av annonsen. Sången av R & B-stjärnan Marvin Gaye antyder hur nära…

De nuvarande låtarna från reklam 2020
Följande låtar kan för närvarande höras i tv-reklam och är de mest sökta efter.

Sång: Frank Ocean – Godspeed
Reklam: Zalando

Med slogan” vi kommer att krama igen ” annonserar Zalando sin webbutik i Julbranschen och kommer sannolikt att vara en av de stora vinnarna av pandemin 2020 bredvid Amazon, Om du ens kan prata om det. Ändå satsar Zalando på en känslomässig, hoppfull plats med musik från Frank Ocean ’ s album ”Blonde” från 2016.